Câteva lucruri despre

Compania noastră

Cine suntem?

Office Container se ocupă cu producerea containerelor încă din anul 2004, fiind unul dintre singurii producători români. Echipa noastră este formată din peste 20 de angajați, toți calificați și cu experineță pe aria lor profesională.

Portofoliul nostru include peste 500 de clienți, fiind în măsură să dăm formă oricărui produs de care aveți nevoie, indiferent de dimensiune sau design, producția containerelor fiind 100% in-house.

container etajat modular container etajat modular

Câteva cifre
care ne descriu

+0

Clienți

+0

Ani de experiență

+0

Angajați

0%

Produs in-house

Cu ce ne ocupăm?

Confectionăm containere de toate felurile și dimensiunile, modulare sau monobloc, simple sau cu toate dotările incluse. De asemenea, montăm containere oriunde aveți nevoie de ele, echipa noastră de montaj fiind extrem de mobilă și rapidă.

Totodată asigurăm service-ul, astfel încât orice problemă să poată fi remediată cât mai rapid și fără impedimente. De asemenea, închiriem containere la prețuri extrem de bune și pe orice perioadă aveți nevoie.

container modular container modular

Câțiva dintre clienții noștri

sagex logo petrom logo iridex group logo idera logo trylo logo nses logo dmhi logo schenker logo

Cum producem?

Producem în România, pentru România și cu forță de muncă din România. Folosim doar materiale de înaltă calitate, mare parte din ele fabricate în țară. Procesul de fabricare al containerelor începe cu realizarea schițelor de producție de către arhitectul companiei. Ulterior, cu grijă, rigoare și profesionalism, schițele sunt transformate în produsul finit de către o întreagă echipă de specialiști.

Ne angajăm să livrăm calitate, așadar oferimo perioada de garanție de pana la 24 luni, la care se adaugă suportul și piesele de schimb în perioada de post-garantie.

Ce spun
clientii nostri

Containerele sunt de înaltă calitate si confortabile. Pana acum le am avut transportate in locații multiple si nu am întâmpinat nici-o problema.

ENERGO METR SRL